Translate

söndag 12 mars 2017

Helg och tentavecka


Tjejmys



I fredags sågs vi några tjejer från klassen för lite skön hemmakväll med vin och god mat. Supertrevligt och gott som alltid! Tacksam för fina tjejer och en fantastisk man att komma hem till. 


Det är fullt ös med tentaplugg inför onsdag då vi skriver salstenta i fyra timmar. Superintressant kurs i Hållbar Utveckling!! På extrem detaljnivå med alltifrån miljögifter, biologisk mångfald, ekonomiska styrmedel, lagstiftning mm! Kommer inte sälja den kursboken efter avslutad kurs, nope! 

Sista obligatoriska momentet i Fjärrvärmekursen är gjort. Där har vi gjort ett individuellt projekt varje vecka så ingen sluttentamen nu men hann dock inte klart med alla projekt. Ett halvt projekt kvar som antingen blir liggandes till nästa omtentaperiod eller så får jag klart det efter denna tentan. Läser tre kurser samtidigt nu (125%) så kanske får skjuta på det slutbetyget. 

Tentar av hälften av den tillvalda kursen (flervariabelanalys) nästa fredag så får se lite hur upplägget blir. Min långa sjukdomsperiod (sju veckor december-januari) gjorde ju så att jag missade två tentor + kursstarterna så kommer få tenta av de på påsklovet! Så inget jullov, sportlov eller påsklov. MEN, man får ta sig någon dag då och då och göra annat och äta lite schysst choklad så får man ny energi.

Ha en finfin söndag allihop.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar