Translate

måndag 19 oktober 2015

Tentapepp

Tentaveckan har startat! Presentation i energitekniken och en stor tenta i eltekniken. Nu kör vi! Föreställ er nästa tisdag kl 18.00. Då går vi ut ur salen efter fyra timmars sittande och kommer på de rätta svaren på alla frågor vi svarat fel på. Sedan släpper vi det och tar ledigt ända till måndagen därpå! Sååå skönt.

Det är riktigt kul att plugga teknikämnen i grupp. Dynamiken när man är på rätt spår och man känner att svaret är påväg, när hela whiteboarden är fylld av olika lösningar och överstrykningar och alla tänker olika och pratar över varandra, eller när alla är helt slut och det är fikapaus. Fikapaus är bra.
Det hade definitivt varit väldigt jobbigt att läsa denna tidskrävande utbildning om inte min man hade haft insikt och full förståelse. Det är många kvällar på skolans bibliotek efter föreläsningarna och långa dagar. Utan hans stöttning och positiva anda med Oscar så hade det varit väldigt tungt. Man får ta den tid som finns helt enkelt och ha rutiner så det flyter på. Mammahjärtat blöder lite emellanåt men det är detta som gäller nu. Fredagkvällar och lördagar är pluggfria familjedagar ♡ Dom rubbas inte. 

Jag fick en väldigt fin present idag av Diego. Vardagsöverraskning efter 12 timmar hemifrån. Då kryper man upp i soffan och bara är oändligt tacksam. ♡ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar