Translate

onsdag 28 oktober 2015

Avtentat

Gött! Två kurser avtentade. Igår firade vi med klasskompisarna. På sju veckor har vi haft fyra matteprov, ett delprov, seminarium, inlämningsarbete, laboration med labbrapport, muntlig presentation och salstentamen. Samt studiebesök och extra lektioner i presentationsteknik och akademiskt skrivande. Nu kan jag pusta ut i hela fem dagar från plugget. Det är stort. Inte en bok ska öppnas och inte ett tal ska räknas. Förutom räkningarna som ska betalas.




Diego och jag har inte hunnit göra några planer för denna vecka. Jag vill inte att den ska bli för pressad heller utan mest ta det lugnt hemma tillsammans. Gå ut med Oscar och leka är högt prioriterat. Vi ska ta en dag till upprensning av garderoben så det blir ordning där inne. Sommarkläder och jackor ner och vinterkläder upp. Oscars kläder behöver definitivt sorteras ut. Han fick så galet fina kläder på sin ettårsdag lillkillen! Behovet var stort så som han har vuxit. Mycket kan nu plockas bort av det urvuxna. Man får verkligen hålla sig à jour som förälder då de ena veckan kan ha ett plagg och nästa inte. Som tur är lär man sig att köpa storlekar och min favvo är tights och tröja. Lite uppkavlade ärmar ena veckan och plötsligt sitter det perfekt.

Nu ska vi mest gå runt i mjukis okammade och osminkade. Låta valkarna hänga fritt och huden andas höstluft. Gå promenader utan destination och plocka kastanjer. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar