Translate

söndag 19 april 2015

Babybrunch







Idag var dagen då det var hög tid att uppvakta min fina gravida syster lite extra. Hon trodde att hon skulle äta lunch med sin vän och kände först inte igen oss när vi satt med presenter uppdukade vid bordet. Man vill ju för all del inte knö sig ner bland främlingar som dessutom verkar fira något. Det kan ju kännas påträngande och lite olämpligt. Visst är det något speciellt med överraskningar som gör det väldigt roligt!

Vi höll till ute på en fantastisk herrgård och spenderade ett par timmar över en oslagbar brunchbuffé. Juicebar, dessertbord och brunchbuffé stod på menyn och lämnade ingen besviken. Små ostar, fikonmarmelad, hemvispat smör, tranbärsbröd, västerbottenpaj och laxrullar var lite av det som fick ta plats på tallriken. Ur juicebaren provade jag citron- och lime, hallon- och tranbärsjuice och en mango/limeshot som var riktigt frisk.

Efter maten hade vi tillgång till en mer avsides lounge där vi hade presentöppningen bekvämt i sköna fotöljer. Jag tror att vi alla lämnade med en söt eftersmak i munnen och en väldigt glad syster.






















Tack alla inblandade för att ni kom och tack Mirjam för samarbetet!














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar