Translate

tisdag 17 mars 2015

Liten blir större


Femmånaderskollen för Oscar idag gick fint. Han växer som han ska och följer sina kurvor jättefint. Det är verkligen så roligt att gå till bvc nu när man kan busa och leka lite tillsammans. Igårkväll la Diego in lite tvätt och vi fick sortera bort ytterligare nästan en hel kasse kläder som Oscar vuxit ur. Nu tycker jag att det är roligt att kolla på kläder till Oscar när personligheten verkligen vuxit fram. Färgval, mönster och stil är sånt man ser direkt på plaggen nu, när han låg i magen hade man ju ingen aning. 

Precis som efter förra vaccinationen så sov Oscar nästan tre timmar efteråt. Han sov ute i vagnen idag i det härliga vädret till fågelkvitter. Ibland önskar man ju nästan själv kunna ligga nedbäddad i vagn och sova ute. Känns väldigt fridfullt. Vi hade nån halvtimme på eftermiddagen med lite piggare vakentid annars så sover han mest och ammar.

Diego och jag ska äta middag nu. Han fixade lunchen så jag stod för middagen. Jag gjorde det enkelt med allt in i ugnen. Potatis och morot i första vändan och sedan lax, broccoli och paprika. Och så lite frön på det. Supersmidigt och gott!


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar