Translate

torsdag 2 januari 2014

Nyår

Hej och god fortsättning!! :)
Hoppas er kväll var lika minnesvärd som vår, på det ena eller andra sättet ;) Här har vi dansat till morgonen i klackar och barärmt! Underbar stämning och fötterna värker lagom idag. ;)

Vi började vår nyår med frukost vid 8.30 och efter det åkte vi utanför staden och gjorde lite eld av gamla kläder och saker som inte längre används. Detta för att börja det nya året rent och städat och inte ta med sig gammalt trasigt in i det nya. Allt som sorterades ut som användbart gav vi till Mirthas jobb (Diegos mamma). Till pojkar som bor på ett hem och lider av psykiska handikapp som kommer till Mirthas jobb för att få behandling, som t ex att vara med hästar, musikgrupper och samtal. 
Vi skulle arrangera fest hemma men så blev vi bortbjudna och det var rätt skönt. Vid tolvslaget kom det släktingar hem och det var skål och hej å hå. Vissa sprang med resväskor i trappor för att de ska få resa, andra begravde mynt för att deras pengar ska växa. Sedan middag. Menyn blev en halv gris, majs, potatis, banan och camote, en slags sötpotatis, supergod! Festen var en sammankomst mellan vänner och höll till på en utomhusrestaurang. Vid 05-tiden var det påfyllning med mat med aji de fideo (spagetti med potatis och köttbitar i sås av aji) och sedan tog vi oss ner till torget där det var ett hav med folk och band som spelade. Vi dansade och gratulerade fler människor än jag vanligtvis träffar på sex månader och stämningen var minst sagt festlig! Helt enkelt ett fantastiskt nyår! :) <3
Hoppas att ert också var det. :) 





Diegos moster Carmen och Diego bränner kläder
Diegos moster Carmen och Diego







Hejhej och gott nytt år!





Underbara Vanesa! 06.30 på torget





<3




GOTT NYTT ÅR!! :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar